69723463442831020525  Ρέθυμνο

Η “Άλφα ecoεφαρμογές” είναι μια επιχείρηση έμπειρων επιστημόνων με έδρα το Ρέθυμνο, που ασχολείται με την Υγειονομική προστασία Δημόσιων, Επαγγελματικών και Οικιακών χώρων από τα παράσιτα. Στελεχώνεται από εξειδικευμένους γεωπόνους με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και εξελίξεις πάνω στον τομέα της δημόσιας υγιεινής και δραστηριοποιείται στον Έλεγχο και την Καταπολέμηση Παρασίτων από το 2006.

Με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας και πείρα στις υγειονομικές εφαρμογές, έχοντας ειδική άδεια από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αναλαμβάνουμε άμεσα την υγειονομική κάλυψη κάθε χώρου, απαλλάσσοντας σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Η “Άλφα ecoεφαρμογές” παρέχει υπηρεσίες απεντόμωσης , μυοκτονίας , απολύμανσης , φυτοπροστασίας , ζιζανιοκτονίας και απώθησης πτηνών.

Εφαρμόζουμε την κατάλληλη μέθοδο σε κάθε πρόβλημα, ύστερα από λεπτομερή έλεγχο και εκτίμηση της προσβολής και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε είδους παράσιτο με σεβασμό στο περιβάλλον. Εφαρμόζουμε το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων που είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και γι’ αυτό μπορεί να εγγυηθεί διαρκή προστασία.

Χρησιμοποιούμε μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για χρήση τους σε χώρους κοινού υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και υλικά εγκατάστασης με τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Καλύπτουμε πλήρως επιχειρήσεις που ακολουθούν και εφαρμόζουν Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας (ISO & HASSP) με τη μελέτη, την εγκατάσταση και την εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων παρασιτοκτονίας και την τήρηση των αντίστοιχων αρχείων στον φάκελο παρασιτοκτονίας.

Ευελιξία στην επιλογή του χρόνου πραγματοποίησης των εφαρμογών, σε ημέρες και ώρες που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας.

Έλεγχος της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας (γεωπόνοι).

Κάλυψη οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης κατόπιν ραντεβού, 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αναλαμβάνουμε προσωπικά τον χώρο σας και εγγυούμαστε για την επιτυχία του αποτελέσματος. Είμαστε στη διάθεσή σας, όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε… και με οικολογικές λύσεις!

Με εκτίμηση,

Μαθιουλάκης Γεώργιος – Γεωπόνος ΓΠΑ